Betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

 

 

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen.

Betaling
Alle kjøp i Gullborgens nettbutikk betales med kredittkort (Visa eller Mastercard). Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med samarbeidspartnere som DIBS blir denne sikkerheten ivaretatt. DIBS er en av Europas ledende tilrettelegger av betalingsløsninger for nettbutikken. Ved et kjøp i Gullborgens nettbutikk, vil kjøpssummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Først når varene er plukket og sendes blir kontoen belastet. Ved en eventuell retur vil beløpet bli tilbakebetalt på kreditkortkonto.

Dersom du ønsker mer informasjon om denne prosessen, ta kontakt med oss på post@gullborgen.no eller telefon: 22166090/22166070

 

Frakt/levering
Vi sender varen med Postens Norgespakke som er forsikret for inntil kr. 10 000,-. Dette utgjør et frakttillegg på kr. 170,-
Normalt vil ordren bli plukket i løpet av 48 timer etter at bestillingen er registrert, og det vil ta ca en uke før du har varene. Posten garanterer 3-5 dager på levering av den type pakke.

 

Leveransevilkår
Alle ordrer fra Gullborgen blir sendt som Postens Norgespakke. Normal leveringstid vil være mellom 3 og 5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Gullborgen eller Posten har mye trafikk. Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Varer som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss på kundens regning. Gullborgen forbeholder seg retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan evnt. tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

 
Angrerett
Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i Gullborgens nettbutikk. Angreretten er på 14 dager. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, legg likevel merke til følgende utdrag fra angrerettloven:
• Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Andrerettloven § 6, punkt e).
• Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skylder uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a).
• Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd).
Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at original emballasje og merkelapper kan ikke være fjernet fra produktet. 

 
Bytting
Dersom du ønsker å bytte mottatt vare i en annen størrelse eller farge, eller til et annet produkt så kontakter du oss på mail der du skriver tydelig hva du ønsker å bytte til, slik at vi får sendt deg riktig vare tilbake. Forbruker dekker selv fraktkostnaden ved å sende produktet til Gullborgen. Gullborgen sender produktet kostnadsfritt tilbake. Hvis du ønsker å bytte til en dyrere vare kontakter vi deg pr. telefon/mail, for å få utført transaksjonen på mellomlegget før vi sender varen tilbake. Ved bytting til et produkt med lavere pris, settes det resterende beløpet inn på kontonummeret til kortet som ble brukt.
Det er viktig at byttet avklares med selger på mail eller telefon, slik at selger kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Ved bytte, kan ikke varene være brukt, samt at original emballasje og merkelapper kan ikke være fjernet fra produktet.
 
 
Heving av kjøp
Om du velger å heve kjøpet i sin helhet blir beløpet for varen (uten frakt/gebyr) refundert når varene er kommet tilbake til oss.

 

Reklamasjon
Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kan produktet sendes kostnadsfritt inn til Gullborgen. Husk å merke forsendelsen tydelig med hvem den er fra, hva det gjelder og hvilket ordrenummer det gjelder. Nytt eller tilsvarende produkt vil bli sendt så fort vi har mottatt produktet som er defekt.

 
Returadresse
Produktene som skal i retur sendes til følgende adresse:
Gullborgen AS
Postboks 5907 - Majorstuen
0308 OSLO
Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer. 

 
Copyright
Innhold på Gullborgen sine nettsider er Gullborgen sin eiendom. Dette innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelser av produktene, bilder/grafikk, design og layout, og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Gullborgen AS.

 
Force Majeure
Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, ran, innbrudd, streik osv. Denne klausulen løser Gullborgen fra ansvaret for forpliktelser som Gullborgen ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor Gullborgen sin kontroll.